cofa Kerja Kosong Di Maxis - Apply Job Here - Pelbagai Jawatan Kosong Terbaru Kerja Kosong Di Maxis | Apply Job Here - Pelbagai Jawatan Kosong Terbaru
Home » » Kerja Kosong Di Maxis

Kerja Kosong Di Maxis

Written By Roland Jb on Monday, October 19, 2015 | 5:18:00 AM
Maxis merupakan antara syarikat telekomuniksi terbesar di Malaysia mempelawa calon-calon yang berkelayakan untk mengisi kerja kosong di Maxis Miri, Sarawak sebagai.
1. Area Manager

Deskripsi tugas : 

Menganalisis & boleh lakukan aktiviti OLO , program peniaga, insentif jualan dan rancangan baru. mereka meramalkan, menangkap, dan mencadangkan pelan tindakan berdasarkan kekuatan , kelemahan, peluang & ancaman dalam akaun yang diberikan. Mengenal pasti  akaun dengan rapi mengikut lokasi , produk dan selaras dengan fokus pengedar dan arah mengikut corak keseluruhan Syarikat.

Kelayakan : Bachelor's Degree

Maklumat lanjut mengenai jawatan boleh lawati DISINI.

.............................................................................................................................................
Sila LIKE page kami untuk pelbagai jawatan kosong terbaru 2015 dan juga bagi mengelakkan anda tertinggal maklumat terkini jawatan kosong terbaru 2015 kami.

Anda juga boleh mengisi alamat email anda pada ruangan email di bawah supaya kami boleh menghantar terus maklumat jawatan kosong terbaru 2015 terus kepada email anda.
.............................................................................................................................................


Share this article :

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Update Terus Ke Email Anda (Sila Isi)

Enter your email address to subscribe to us.
We don't like to do spam!
Powered by Jasper Roberts - Blog

Dah daftar keja dengan JOOBLE?

Kerja Kosong Di Maxis

Anda memiliki PMR, SPM, STPM, Degree dan sebagainya, kami merupakan portal jawatan kosong mengemaskini pelbagai jawatan kosong setiap jam.

Powered by Blogger.

Jawatan Kosong Popular

Tweet Kerja Kosong

 
Support : Your Link | Your Link | Your Link
Copyright © 2013. Apply Job Here - Pelbagai Jawatan Kosong Terbaru - All Rights Reserved
Responsive by Mas Yadi Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger