cofa Jawatan Kosong Technician Electrical - Apply Job Here - Pelbagai Jawatan Kosong Terbaru Jawatan Kosong Technician Electrical | Apply Job Here - Pelbagai Jawatan Kosong Terbaru
Home » » Jawatan Kosong Technician Electrical

Jawatan Kosong Technician Electrical

Written By Roland Jb on Monday, November 2, 2015 | 6:28:00 AM

Jawatan Kosong Technician Electrical

Sarawak Energy mempelawa calon-calon berstatus bumiputra Sarawak untuk mengisi kekosongan jawatan seperti dibawah.1.Technician (Elektrikal)
Kelayakan : Sijil Kejuruteraan Elektrikal atau Elektronik dengan CGPA sekurang-kurangnya 2.8 atau ke atas. MLVK level 1,2 dan 3. Kelayakan lain sila rujuk lampiran dibawah.


Calon-calon yang berminat dan memenuhi syarat diminta untuk menghantar RESUME serta SIJIL AKADEMIK menggunakan sampul surat yang ditandakan 'CONFIDENTAL : APPLICATION FOR TECHNICIAN (ELEKTRICAL) on or before 6th November 2015 ke alamat berikut.

Regional Manager's Office,
2nd Floor, 
SESCO Sibu Regional Office, 
Jalan Deshon Timur, 
96000 Sibu

>>Kongsikan<<..................................................................................................................
Sila LIKE page kami untuk pelbagai jawatan kosong terbaru 2015 dan juga bagi mengelakkan anda tertinggal maklumat terkini Jawatan Kosong Terbaru 2015 kami.
Anda juga dijemput untuk berkongsi dan LIKE maklumat jawatan kosong terkini di JobMalaysia Page.

Anda juga boleh mengisi alamat email anda pada ruangan email di bawah supaya kami boleh menghantar terus maklumat jawatan kosong terus kepada email anda.
..............................................................................................................................................Share this article :

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Update Terus Ke Email Anda (Sila Isi)

Enter your email address to subscribe to us.
We don't like to do spam!
Powered by Jasper Roberts - Blog

Dah daftar keja dengan JOOBLE?

Jawatan Kosong Technician Electrical

Anda memiliki PMR, SPM, STPM, Degree dan sebagainya, kami merupakan portal jawatan kosong mengemaskini pelbagai jawatan kosong setiap jam.

Powered by Blogger.

Jawatan Kosong Popular

Tweet Kerja Kosong

 
Support : Your Link | Your Link | Your Link
Copyright © 2013. Apply Job Here - Pelbagai Jawatan Kosong Terbaru - All Rights Reserved
Responsive by Mas Yadi Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger